点评:Ένα γευστικό διαμάντι που ξεχωρίζει!
Επισκεφθήκαμε πρόσφατα αυτό το νέο γαστρονομικό «στολίδι» και ειλικρινά, κάθε προσδοκία μας ξεπεράστηκε! Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η μυρωδιά του φρεσκοψημένου γύρου και των λαχταριστών σουβλακιών που ψήνονταν στο grill μας άνοιξε την όρεξη πριν ακόμα καθίσουμε.Ο γύρος τους… απλώς εξαιρετικός. Ζουμερός, καλοψημένος και αρωματικός, με τέλεια αναλογία τραγανού και μαλακού. Τα σουβλάκια, είτε επιλέξεις χοιρινό είτε κοτόπουλο, ήταν τόσο τρυφερά που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα.Τα burgers; Μια άλλη κατηγορία. Προσεγμένα στη λεπτομέρεια, με αφράτα ψωμάκια, χειροποίητα μπιφτέκια και απίστευτους συνδυασμούς υλικών που δεν συναντάς εύκολα αλλού. Μας εντυπωσίασαν επίσης τα πιο «πειραγμένα» πιάτα του μενού – όπως η φωλιά και το περνιλί. Ξεχωριστές, μοντέρνες προτάσεις που δείχνουν ότι εδώ υπάρχει πραγματική δημιουργικότητα και μαγειρική άποψη.Η εξυπηρέτηση άψογη: φιλική, ευγενική και ταχύτατη, χωρίς πίεση. Το προσωπικό φαίνεται πως αγαπά αυτό που κάνει, και αυτό περνάει στον πελάτη.Αν ψάχνετε για ένα μέρος που να συνδυάζει αυθεντική γεύση, μοντέρνες πινελιές και άψογο σέρβις, μην το σκέφτεστε δεύτερη φορά. Αυτό το μαγαζί αξίζει κάθε αστέρι — και με το παραπάνω.
翻译:一颗引人注目的美味钻石!
我们最近参观了这家新的美食“瑰宝”,说实话,它完全超出了我们的预期!从一开始,新鲜出炉的烤肉卷和美味的烤肉串的香味就让我们在坐下之前就胃口大开。他们的陀螺仪……简直太棒了。多汁、烹制得当、香气扑鼻,酥脆与柔软的比例恰到好处。无论您选择猪肉还是鸡肉,串烧都非常鲜嫩,入口即化。汉堡?另一類。注重细节,有松软的面包、手工制作的汉堡以及其他地方不容易找到的令人难以置信的食材组合。菜单上一些比较“棘手”的菜肴也给我们留下了深刻的印象——比如鸟巢和珍珠菜。独特、现代的建议表明这里具有真正的创造力和烹饪视角。服务无可挑剔:友好、礼貌、快捷,没有压力。工作人员似乎热爱自己的工作,而顾客也感受到了这一点。如果您正在寻找一个融合了正宗风味、现代风格和无可挑剔服务的地方,请不要再犹豫。这家商店值得每一颗星——甚至更多。