点评:Zaterdag 9 augustus samen met partner een borrel met hapje gedaan. Bij de achteringang zat een van de serveersters samen met een aantal ‘vrienden’. Ze zag dat het bij ons wat lang duurde voor de bediening kwam, dus kwam ze zelf, nam de bestelling op en ging weer bij haar vrienden zitten. Zeker pauze, dacht ik nog. De bestelling werd gebracht en we informeerden naar de kaart voor het diner (dat we de volgende dag wilden gebruiken). Na de uitleg reserveerden wij voor de volgende dag half zes 🕠 een tafel naast de achteringang direct naast de deur (waar de serveerster zat met haar vrienden) . Vooral ook omdat daar de schaduw was. Dat was oké zei de man.
De volgende dag kwamen wij op tijd en zagen dat veel tafels bezet waren, ook onze gereserveerde tafel. Op onze vraag hoe het zat, werd door een jonge bediende op ongeïnteresseerde wijze gezegd, dat helaas die tafel al vergeven was, maar dat we in het zonnetje konden zitten. We zijn weggegaan. Volgens ons was de dagelijkse leiding op vakantie en nam de bediening het ervan. Jammer, we komen hier al een aantal jaar elke zomer, maar de Spott is voorbij.
翻译:8月9日,星期六,我和伴侣一起吃了些饮料和小吃。一位女服务员正和几个“朋友”坐在后门附近。她注意到我们上菜有点慢,就亲自过来帮我们点了菜,然后回去和她的朋友们坐在一起。我想,这大概是休息时间吧。点单送来了,我们询问了晚餐菜单(我们打算第二天用)。听完解释后,我们预订了一张靠近后门的桌子,就在门口(女服务员和她的朋友们坐在那里),第二天下午5点半。🕠 ,尤其是因为那里有阴凉处。那位男士说没问题。
第二天,我们准时到达,发现很多桌子都坐满了,包括我们预订的桌子。我们问了一下,一位年轻的女服务员漠不关心地告诉我们,很遗憾,那张桌子已经被占了,不过我们可以坐在阳光下。我们离开了。我们以为日常管理人员休假了,服务员们正在放松。可惜的是,我们已经连续几年每年夏天来这里,但是 Spott 已经结束了。