Smukt, lækkert og aftensmad med plads til forbedring
Great Northern - Restaurant EAT的点评
点评:Vi havde booket 2-års bryllupsdags-ophold m/ spa & morgenmad/frokost/aftensmad. Vi har tidligere besøgt stedet m/ en overnatning og ønskede at komme igen.
Værelset er lækkert og hyggeligt. Gode senge/dyner/puder. Spaen er rigtig lækker og det fungerer godt med “faste pladser” og servering ved stolene. Til 3. dagen spurgte jeg efter særlige pladser i spaen (dagen før) og det ønske efterkom de (måske fordi vi havde bryllupsdag).
Morgenmaden er god og frokosten nogenlunde. Aftensmaden er vi ikke imponeret af og når man spiser der to aftener i streg bliver det meget ensformigt. Betjeningen var blandet..vi mødte tjenere der var super søde, servicemindede og gav en god oplevelse - og så var der tjenere der virkede lidt arrogante.
Stedet er utrolig smukt og vi kommer helt sikkert igen og igen…men en anden gang vil vi hellere spise aftensmad i Kerteminde (som i øvrigt er en super hyggelig by).
翻译:我们预订了结婚两周年纪念日住宿,包括水疗和早餐/午餐/晚餐。我们之前曾来过这里并住过一晚,并想再次来。
房间漂亮、舒适。床/羽绒被/枕头都很棒。水疗中心非常棒,而且“固定座位”和椅子服务效果很好。第三天,我要求在水疗中心安排特殊座位(前一天),他们同意了我的请求(可能是因为那天是我们的结婚纪念日)。
早餐不错,午餐也还可以。我们对晚餐没有留下深刻的印象,当你连续两个晚上在那里吃饭时,它就会变得非常单调。服务质量参差不齐...我们遇到的服务员非常友好,服务意识很强,为我们提供了良好的体验 - 但也有服务员显得有点傲慢。
这个地方美得令人难以置信,我们一定会再来……但下次我们宁愿在凯特明讷吃晚餐(顺便说一句,那是一个非常舒适的小镇)。