点评:Soms kom je op een plek waar álles klopt. Waar de tijd even stilstaat en de wereld er net een beetje mooier uitziet. Ode des Sens is zo’n plek.
Vanaf het eerste moment voel je het: de sfeer is warm, de inrichting stijlvol zonder pretenties, en de ontvangst vriendelijk als een zachte deken. Maar wat écht het verschil maakt? De gerechten. Geen gewone bordjes eten, maar kleine kunstwerken, ieder gerecht een verhaal op zich.
De smaken verrassen. Spannend, gedurfd, verfijnd. Elke combinatie klopt – soms onverwacht, maar altijd raak. Alsof de chef niet alleen kookt, maar schildert met smaken. Elk bord dat arriveert roept verwondering op, gevolgd door stil geluk bij de eerste hap.
En dan de bediening – attent, kundig, met een glimlach die je als gast doet voelen alsof je de enige in het restaurant bent. Ze nemen de tijd, vertellen met liefde over wat er geserveerd wordt. Geen opsomming, maar een introductie tot een beleving.
Dit is geen gewoon diner. Dit is een avond waar je nog lang aan terugdenkt. Waar Michelin oren naar zou moeten hebben, als ze tenminste niets willen missen.
Na afloop stapten we weer op de fiets. 7,5 kilometer door het pikkedonker. Maar we trapten licht, met een glimlach van oor tot oor. Want Ode des Sens had onze avond verlicht. Wat een feest.
翻译:有时你会来到一个地方,那里一切都很顺利。时间静止,世界看起来更加美丽。感官颂 (Ode des Sens) 就是这样一个地方。
从第一刻起,您就能感受到:气氛温馨,装饰时尚而不做作,欢迎就像柔软的毯子一样友好。但真正造成差异的是什么呢?菜品。这不是普通的菜肴,而是小艺术品,每道菜本身就是一个故事。
味道令人惊喜。令人兴奋、大胆、精致。每种组合都是正确的——有时出乎意料,但总是恰到好处。就好像厨师不仅会做饭,还会用味道作画。每一盘食物都让人惊叹不已,第一口下去,便是静静的幸福。
然后是服务——周到、专业、面带微笑,让您感觉自己是餐厅里唯一的客人。他们会不慌不忙地、充满爱意地告诉你他们所提供的食物。这不是一份清单,而是一个经历的介绍。
这不是一顿普通的晚餐。这是一个您将长久铭记的夜晚。如果米其林不想错过任何东西,他们就应该对此感兴趣。