点评:Senkinek nem ajánlom. Már a fogadtatás is furcsa volt, egy hűvösebb estén a pincér nem akart bennünket beengedi a termbe csak a kertben, mondván " olyan kellemes idő van idekint". Senki nem volt bent, így azt gyanítom nem akartak ujra teríteni, takarítani bent. Szóval ültünk kint a hidegben. Ázsiai ételeket rendeltünk. Én pirított tésztát wok zöldséggel. Nos, kaptam egy tál nagyon édes keményítős lében úszó nagyon kevés tésztát. A wok zoldség meg kaliforniai paprika és póré hagyma volt. A párom harcsát kért szintén ázsiai sítlusban elkészítve, azt mondta hogy idézem "érdekes" volt. Fél órával az étel elfogyasztása után rosszul is lett tőle. Vagy vegyenek fel egy szakácsot aki ért az ázsiai ételekhez, vagy vegyék le az étlapról. Összefoglalva, egy drága hely ahol nem értenek sem a vendéglátáshoz sem az ázsiai ételehez. Hogy a többihez értenek e sosem fogjuk megtudni mert nem megyünk oda többet.
翻译:我不向任何人推荐它。即使是欢迎也很奇怪,在一个凉爽的夜晚,服务员不想让我们进入房间,只让我们进入花园,说“这里的天气真好”。里面没有人,所以我怀疑他们不想重新传播或清理里面。所以我们坐在外面寒冷的地方。我们点了亚洲食物。我用炒锅蔬菜炒面条。好吧,我得到了一碗非常小的意大利面,浸泡在非常甜的淀粉汁中。锅里的配菜是青椒和韭菜。我的搭档要了一份亚洲风味的鲶鱼,他说我的引述“很有趣”。吃完饭半个小时后,他就感到恶心。要么聘请一位了解亚洲美食的厨师,要么将其从菜单上删除。总之,这是一个昂贵的地方,他们不了解热情好客或亚洲美食。我们永远不会知道他们是否理解其余的部分,因为我们不会再去那里了。