点评:Zaterdag zij we met een gezelschap van zes personen te gast geweest bij The Shake. Het restaurant zat bij aankomst goed vol en er heerste een gezellige drukte. We werden hartelijk ontvangen door mevrouw die ons naar een klein salon loodste in het midden van de zaak. We namen er het aperitief en kregen algauw enkele lekkere hapjes. Heel erg verzorgd. Ondertussen hadden we ons bestelling reeds doorgegeven voor de keuken.
Ik koos voor de Sint Jacobsschelpen die tot de perfectie gegaard waren. Als hoofdgerecht nam ik een spiesje van Iberico, op de Josper gril klaargemaakt. Het vlees was boterzacht en smolt in de mond. Mijn partner nam de garnaalkroketten en die werden op de klassieke manier gepresenteerd, met gefrituurde peterselie. De zeebaars met zuiderse groenten was echt top. Als dessert nam ik een bolletje vanille ijs, omdat ik echt wel meer dan voldoende had gegeten, maar het dessert met ananas van mijn buur zag er overheerlijk uit. Een koffie om af te sluiten. Rekening met de glimlach betaald. 65€ voor het menu zonder wijn, maar daar ga je zelf zo ver in als je wil.
翻译:周六,我们和六人一起做客 The Shake。抵达时餐厅已满座,热闹非凡。我们受到了一位女士的热烈欢迎,她带我们去了商店中间的一个小沙龙。我们在那里喝了一杯开胃酒,很快就得到了一些美味的小吃。照顾得很好。与此同时,我们已经下了厨房的订单。
我选择了煮得很完美的扇贝。 作为主菜,我吃了一串伊比利亚伊比利亚肉,是在乔斯珀烤架上准备的。 肉像黄油一样柔软,入口即化。我的搭档吃了虾炸丸子,它们以经典的方式呈现,配上炸欧芹。鲈鱼配南方蔬菜真是太棒了。甜点我吃了一勺香草冰淇淋,因为我吃得太多了,但是我邻居的菠萝甜点看起来很好吃。一杯咖啡结束。比尔微笑着付了钱。不含酒的菜单 65 欧元,但您可以无限量享用。