点评:Wat een fantastische plek in de Marche. Ontzettend gastvrije ontvangst door Ron en Ianthe. Het terrein is erg steil, dus onze vouwwagen (en verdere bagage) werd door Ron met tractor naar de (gigantische) plaats gebracht. (toegangsweg ook smal met steenslag) We hebben nog nooit zo'n grote plek gehad voor onze vouwwagen. (heel bijzonder in Italië). Met ook het meest fantastische uitzicht dat je kan wensen.
We hebben gebruik gemaakt van de broodservice (bestellen via app, makkelijk!) We hebben één avond mogen genieten van een fantastische maaltijd met heerlijke wijn en tussendoor gesprekjes met Ron over hun 'onderneming' waar ze terrecht heel trots op zijn. We hebben ook deelgenomen aan de workshop olijfolie proeven. Veel geleerd van Ron, die e.e.a. uitstekend kan uitleggen. Natuurlijk ook verschillende flesjes ingeslagen. (worden al gebruikt) We hebben een bezoek gebracht aan Penna san Giovanni (straat van beneden naar boven gelopen) en Sarnano (bijna hersteld van aardbevingsschade). We zijn naar de watervallen bij Sarnano gelopen en naar de Golo Infernaccio (monte Sibilini) geweest allemaal even indrukwekkend. Maar we konden ook gewoon genieten van 'ons' uizicht.
Wij hebben er een fantastische 10 dagen gehad!
翻译:马尔凯真是一个美妙的地方。 Ron 和 Ianthe 的接待非常热情。地形非常陡峭,因此罗恩用拖拉机将我们的拖车(和更多行李)带到了(巨大的)工地。 (通道也很窄,有碎石)我们从来没有为我们的拖车帐篷提供这么大的空间。 (在意大利非常特别)。拥有您所希望的最美妙的景色。
我们使用了面包服务(通过应用程序订购,简单!) 一天晚上,我们享用了一顿美餐,配上美味的葡萄酒,在与罗恩谈论他们的“公司”的间隙,他们对此感到非常自豪。我们还参加了橄榄油品尝工作坊。从罗恩那里学到了很多东西,他能很好地解释事情。当然我们也储备了几瓶。 (已在使用)我们参观了Penna san Giovanni(从下到上步行街)和Sarnano(几乎从地震损坏中恢复)。我们步行到萨尔纳诺的瀑布,然后去了戈洛因弗纳西奥(Monte Sibilini),都同样令人印象深刻。但我们也可以只是享受“我们的”观点。
我们在那里度过了美妙的 10 天!